top of page

Over mij

Hi, ik ben Anne, 

 

een 23 jarige ondernemer uit Nederland. In mijn vrije tijd help ik graag bedrijven met het behalen van de beste resultaten. 

 

Toen ik 12 jaar oud was maakte ik een blog aan over het maken van films. Van hieruit werd dit een mode blog waarmee ik 300.000 pageviews per maand behaalde. Ik hielp Booking.com met het maken van meerdere bedrijfsfilms en werkte twee zomervakanties lang fulltime op de E-Commerce afdeling van G-Star RAW in Amsterdam. Toen ik 16 was werkte ik bij AdWords Robot, een bedrijf dat long tail AdWords campagnes optimaliseert.  

Na mijn middelbare school heb ik mijn BSc behaald in International Business Administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In tussentijd ging ik op uitwisseling naar Nanyang Technological University in Singapore, waar ik vier maanden lang computer science studeerde. Tijdens mijn studie ben ik met verschillende start-ups bezig geweest en heb ik wat geld verdient met het handelen in Bitcoins. ​

In September 2018 nam ik een tussenjaar en begon ik als project manager informatievoorziening bij Lithium Werks, waar ik de verantwoordelijkheid kreeg om een intern informatie systeem te ontwikkelen vanaf nul. Nadat Lithium Werks en Super B uit elkaar gingen, werd ik Chief Information Officer (CIO) bij Super B. In deze tijd werd ik steeds meer betrokken bij de marketing afdeling van Koolen Industries (het moederbedrijf van Super B) en vanaf September 2019 tot en met April 2020 was ik daar de Chief Marketing Officer (CMO). In deze rol hielp ik bedrijven in de groep met media relaties, het schrijven van persberichten, het organiseren van pers events, het maken van content, het schrijven van social media posts, etc. Een aantal van de persberichten behaalden a bereik van een paar honderd miljoen mensen van overal ter wereld. 

Nu heb ik mijn premaster Interaction Technology aan de Universiteit Twente afgerond en in September 2020 begin ik aan de master studie. Hiernaast werk ik als marketing & communicatie ZZP'er.  

anne2.jpg
Korte feiten

Hobbies: schaatsen, skeeleren, piano spelen.

BSc International Business Administration, Erasmus University.

Premaster Interaction Technology, Universiteit Twente.

Momenteel ben ik een master student Interaction Technology aan de Universiteit Twente.

Certificeringen/Prijzen

2019: Erkent als een van de top 500 digital minds onder de 26 jaar oud in Nederland, in de T500 van The Next Web.

 

2018: Proficiency in Financial Accounting - Bronze level, Erasmus Universiteit.

2018: C2 Piano Examen van de European Piano and Teachers Association (EPTA).

 

2017: Erkent als een van de 500 meest ambitieuze, getalenteerde mensen in de Nederlandse digital scene onder de 25 jaar oud, in de T500 van The Next Web. 

 

2016: Mandarijn A1.1

bottom of page